ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ

ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ-Φ.Π.Α

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ       ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ

  • ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
  • ΑΝΕΡΓΟΥΣ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK:     

 για άμεση ενημέρωση

 

    Τ. 210-7563470

Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων επιχειρήσεων και εργαζομένων

Καταχώρηση 2020/04/06

·Επίδομα 800 ευρώ σε μισθωτούς: Η υποβολή των αιτήσεων από τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που έκλεισαν με τα μέτρα της κυβέρνησης, πρέπει να υποβληθούν έως τις 10 Απριλίου (βάσει ΑΦΜ) αλλά αναμένεται να δοθεί παράταση.

 

Για τους εργαζόμενους επιχειρήσεων που πλήττονται, υπάρχει χρονικό περιθώριο έως τις 30 Απριλίου ανεξαρτήτως ΑΦΜ.

 

·Για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με έως και 5 άτομα προσωπικό, δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί η σχετική πλατφόρμα η οποία θα λειτουργήσει στο Taxis. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, είναι δικαιούχοι των 800 ευρώ.

 

Οι επιστήμονες (γιατροί δικηγόροι κλπ) μπορούν να ενταχθούν στα επιδοτούμενα προγράμματα τηλεκπαίδευσης. Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν από τις 09/04 έως τις 20/04.

 

·Για τα χαμηλότοκα δάνεια από το δημόσιο που θα φτάνουν έως και το 1 δις. ευρώ, οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 10 Απριλίου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Mybusinesssupport. Δικαίωμα αίτησης έχουν όλες οι επιχειρήσεις που απασχολούν από ένα έως 500 άτομα προσωπικό.

 

·Η μείωση του ενοικίου κατά 40% θα πρέπει να γίνουν έως τις 10 Απριλίου και από τους εργοδότες και από τους εργαζόμενους.

 

·Όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν επιταγές, γραμμάτια ή συναλλαγματικές και θέλουν να κάνουν χρήση της παράτασης των 75 ημερών που έχει ανακοινωθεί, θα πρέπει να κάνουν την σχετική αίτηση μέχρι 7/4. Έξι εργάσιμες ημέρες θα έχουν στη διάθεσή τους και οι επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στις πληγείσες επιχειρήσεις από τον Απρίλιο.

 

·Φορολογούμενοι που εντάσσονται στις πληττόμενες επιχειρήσεις ή επαγγελματίες, έχουν το δικαίωμα 4μηνης παράτασης για τις πληρωμές των φόρων του Μαρτίου. Αν δεν ασκήσουν αυτό το δικαίωμα και πληρώσουν, δικαιούνται έκπτωση 25% επί του φόρου. Για την πληρωμή των υποχρεώσεων του Μαρτίου, έχει δοθεί χρονικό περιθώριο έως τις 10 Απριλίου.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-142345140-1