ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ

ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ-Φ.Π.Α

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ      ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ

  • ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
  • ΑΝΕΡΓΟΥΣ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK:     

 για άμεση ενημέρωση

 

Ενεργοποίηση καρτών για Μέσα Μεταφοράς μέσω εφαρμογής ΗΔΙΚΑ

Καταχώρηση 2018/03/14

Διαδικασία για όσους δεν έχουν κάρτα

Η έκδοση της προσωποποιημένης κάρτας για τους δικαιούχους δωρεάν μετακίνησης γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γίνεται η έκδοση όλων των προσωποποιημένων καρτών Ath.ena Card:

α) Μέσω διαδικτύου: Συμπληρώνετε την αίτηση (πατήστε ΕΔΩ)με όλα τα στοιχεία και στο πεδίο “Κατηγορία δικαιούχου” επιλέγετε υποχρεωτικά την ανάλογη κατηγορία (ΑΜΕΑ ή Άνεργοι). Πατώντας “Μεταφόρτωση εικόνας” ανεβάζετε τη φωτογραφία σας (προσοχή να μην είναι μεγάλο το μέγεθος του αρχείου). Μετά την αποδοχή των όρων χρήσης και αγοράς και τη συμπλήρωση του κωδικού επαλήθευσης, πατάτε “Αποθήκευση”. Θα παραλάβετε την κάρτα ταχυδρομικά.

β) Σε εκδοτήριο: Προαιρετικά συμπληρώνετε αυτή την αίτηση και με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (εκτύπωση του κωδικού QR, βεβαίωση ΑΜΚΑ) μεταβαίνετε σε κάποιο από τα εκδοτήρια που διαθέτει τερματικό έκδοσης προσωποποιημένων καρτών. Η κάρτα θα σας δοθεί κενή και θα πρέπει να ακολουθήσει ενεργοποίηση μέσα από το site της Η.ΔΙ.Κ.Α.

Η ενεργοποίηση της κάρτας γίνεται μέσα από την εφαρμογή του ΗΔΙΚΑ (πατήστε ΕΔΩ), αφού έχουν ήδη στα χέρια τους προσωποποιημένη Ath.ena Card.

Η ενεργοποίηση γίνεται μέσω των κωδικών του taxis, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και όσες λεπτομέρειες καταγράφονται στην κάρτα και στο Pin με το οποίο έγινε η έκδοση της κάρτας.